banner

banner

zondag 28 oktober 2007

Update en droom

Even een korte log met het laatste nieuws.
Afgelopen woensdag ben ik bij de specialist geweest en ook hij vond niet direct een aanwijzing voor het dove gevoel in mijn teen en die uitstralingspijn in het been. Het zou kunnen dat de zenuw op zich geprikkeld is (dus niet door een factor) waardoor ik die moeilijkheden ondervind.
Hij zag wel dat de binnenste lagen van de spieren – die tegen de ruggengraat liggen – onderontwikkeld zijn en eigenlijk een beetje vet bevatten. Dat zou ik m.b.v. een kinisist moeten wegwerken.
Erg hè, heb ik eens eindelijk ergens vet, moet het weer weg, haha.
Maar ik ben al lang opgelucht dat het niets ernstig is, dan maar hopen dat die kinesitherapie echt gaat helpen.

En dan mijn droom waar ik maar 1 stuk van herinner. In de hoek achter de living deur staat een bezem nu het bijna Halloween is. In mijn droom stond op die plaats nog meer Halloweendecoratie maar wat juist, weet ik niet meer. 
Fluffy kwam naar me toe gelopen (in het echte leven komt ze niet in die hoek), snuffelt aan de bezem en verandert plots in een zwarte kraai die verrassend elegante vluchten door het huis maakt. Ik ben helemaal in extase want Fluffy heeft nog nooit gevlogen!
Vreemde droom hè, ik zal er niet teveel achter zoeken, ik denk dat ik gewoon de eigenschappen van al mijn dieren in mijn droom gecombineerd heb. Zelfs zonder betekenis was het mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten